15 ianuarie 2014

„Sindromul Dan Puric”



Jurnalul istoricului de veghe:


În primele zile ale lui martie (2011), Dan Puric (actor şi regizor român) s-a aflat în Republica Moldova cu câteva conferinţe. La teatrul “M. Eminescu” din Chişinău el a relatat şi următorul banc: 

“Se spune că atunci când a făcut lumea, Dumnezeu a răsturnat sacul cu minuni în locul unde este acum România. Uimit şi puţin şocat de bunăvoinţa excesivă a stăpânului său, un Înger îl întreabă:

 

- Ce faci, Preasfinţite, le dai prea multe…

 

La care Dumnezeu îi răspunde:

 

- Stai să vezi ce conducători le dau! … 

 

 

Întrebare: Cum se numeşte intelectualul care insuflă poporului român că este condamnat să aibă conducători proşti ?

4 comentarii:

Crystal Clear spunea...

Nici Dan Puric, autorul cărţii „Omul frumos” nu este iertat pentru sfatul de a lăsa totul în seama lui Dumnezeu. Revoltat, Paul Everac izbucneşte, nepoliticos: „Şezi, române, boule credul, că Dumnezeu va face totul în locul tău!”

http://artemiuvanca.blogspot.ro/2011/10/discursul-unui-septic-sceptic-1.html

Riddick spunea...


Puric a fost informator, acum mimează patriotismul, dar se-nvârte în cercul lui Călin Georgescu, cel cu "dezvoltarea durabilă", şi membru al Clubului de la Roma.

Crystal Clear spunea...

Pai,da !
Mimeaza patriotismul ala resemnat, care te trimite la cele sfinte, ca rezolva Dumneziu totul.....de prostete o mulţime de lume
Se pare ca înca funcţioneaza bine , nu numai in Romania, dar şi în alte parţi.
Am vizitat o dată la Montreal o catedrală , unde avea moaştele nu ştiu ce sfânt. Era plin de scaune cu rotile ale persoanelor care cică ar fi fost salvate acolo ...

Riddick spunea...

Da, aici trebuie punctat: stimulează resemnarea.


Postări populare